Descargar EBOOK La meitat de l anima autor CARME RIERA gratis online


Descargar EBOOK La meitat de l anima autor CARME RIERA gratis online Título Del Libro: La meitat de l anima
El autor del libro: CARME RIERA
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El editor: EDICIONS PROA S.A
ISBN 13: 9788484376651
El tamaño del archivo: 366 Kb

Read full description of the books:Un desconegut lliura un cartipàs ple de cartes a una escriptora que signa llibres el dia de Sant Jordi. La seva lectura la trasbalsa i li obre una sèrie d’interrogants que faran trontollar la memòria del seu passat familiar i de la identitat dels seus pares. Aleshores comença un procés de recerca apassionant i apassionada que la porta al vell escenari dels republicans a França. Mirarà d’esbrinar el qui és qui de l’espionatge i els agents dobles a favor del franquisme, investigarà la mort en estranyes circumstàncies d’alguns exiliats i estudiarà el paper d’alguns intel·lectuals francesos. La recerca de l’amant francès de la seva mare i el veritable paper que ella mateixa va tenir en la resistència i en la història oculta de l’exili són els secretts i misteris als quals s’enfronta l’escriptora en procurar de lligar tots els caps. La meitat de l’ànima amaga secrets que sorprendran el lector, deixa oberta la recerca del misteriós personatge del cartipàs i esdevé, sobretot, una obra corprenedora que tempta els límits de la novel·la.


El autor es CARME RIERA escribió un interesante libro titulado La meitat de l anima. El libro de la publicó la editorial EDICIONS PROA S.A, y en este momento por el libro de La meitat de l anima PDF ISBN (9788484376651) es necesario pagar 19.55 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro La meitat de l anima EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor CARME RIERA, que te pueden gustar, igual que el libro de La meitat de l anima EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de La meitat de l anima EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF La meitat de l anima PDF
Descargar en EPUB La meitat de l anima EPUB
Descargar en DOC La meitat de l anima DOC
Descargar en TXT La meitat de l anima TXTReseñas de libro La meitat de l anima


Miguel

yo no era capaz de entender

Lucas

el teléfono tiene que conducir para proteger contra los robots he introducido el número y descargado sin necesidad de registro

Lucia

estoy absolutamente de nada, no entendía del libro

Carlos

Uno de los mejores libros

Andrea

Uno de los mejores libros
Añadir comentario
Descargar EBOOK La meitat de l anima autor CARME RIERA gratis online

PDF: la-meitat-de-l-anima.pdf La meitat de l anima PDF
EPUB: la-meitat-de-l-anima.epub La meitat de l anima EPUB
DOC: la-meitat-de-l-anima.doc La meitat de l anima DOC
TXT: la-meitat-de-l-anima.txt La meitat de l anima TXT